// Google analytics code

После дождот by o.g

| June 20, 2015

Фото: Sad Nevena by o.g

| May 20, 2015

Фото: Candle by p.g

| May 7, 2015

Фото: Рефлекција by o.g

| April 30, 2015

Фото: Зајдисонце во Ново Село by o.g

| April 26, 2015

 Светлино тивка на светата слава на Бесмртниот Отец, Небесен, Свет, Блажен, Исусе Христе, дојдени до залезот на сонцето, гледајќи ја вечерната светлина, Му пееме на Отецот и Синот и Светиот Дух – Бога. Достоен Си во сите времиња да бидеш пеан од гласовите на преподобните, Сине Божји, Кој живот даваш: затоа светот Те слави.