// Google analytics code

ЗА Пеколот и Рајот

| September 9, 2013

Некој преподобен го молел Бог, да му открие како е во пеколот и како е во Рајот. Најпосле Господ му ја услишал молитвата па го испратил неговиот ангел чувар за му ги покаже пеколот и Рајот. Одејки така, оддалеку намирисале еден многу убав и пријатен мирис од некое фкусно јадење. Кога дошле до местото преподобниот […]