// Google analytics code

Фото: Литургиска молитва

| August 3, 2013

Литургиска молитва

Каде си тргнала..?

| August 2, 2013

Еден ден, една млада девојка откако слушнала од нејзините родители за Господ, се одлучила да оди во црква. Но, непријателот го видел тоа па во лик на стара жена се појавил пред девојката и започнала да ја прашува: “Каде си тргнала девојче? “