// Google analytics code

Отец Гаврил Галев: Свети апостол Павле – ПРВОВРХОВНИОТ АПОСТОЛ ХРИСТОВ

| July 13, 2021

~+~ О, најчудесен апостолу, кое слово е доволно за да не кажам помалку од тоа што си? Ти кој си врховен меѓу апостолите, и себеси се сметаше за најнедостоен и недоносче меѓу нив. Ти кој најмногу се потруди од сите, и најмногу претрпе од сите. Ти кој беше вознесен на небесата и виде што око […]