// Google analytics code

КРСТОПОКЛОНА НЕДЕЛА – Митрополит Струмички Наум

| April 5, 2021

~+~ Maрко 8:34 – 9:1   „Ако некој сака да оди по Мене, нека се одрече од себе, нека го земе крстот свој и нека врви по Мене!“ (Марко 8, 34). Крст Христов се нашите волни и неволни страдања, кои со смирение и благодарност ги трпиме заради заедницата со Богочовекот Христос. Само овие страдања, не […]