// Google analytics code

Исцелувањето на слепородениот – Отец Гаврил Галев

| February 10, 2021

~+~ “Исусе Сине Давидов, помилуј ме!” Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Ова Евангелско четиво  (Лука 18, 35-43) се читаше пред некоја недела и би требало да го памтиме неговото толкување. Сега би сакал да ја истакнам најбитна поента од овој настан која што е од суштинско значење за нас. Тоа е […]